Частный дом Продается Siófok - Sóstón 2 ház 1 telken

152 m2Площадь 3 + 4 Комната
75 000 000 HUFЦена
328845Идентификация
Прочие данные

466 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

30 m2 балкон/терраса

Газ (конвектор) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

2000 Год строительства

2 HÁZ EGY TELKEN RENGETEG LEHETŐSÉGGEL!!

Vállalkozna? Apartman kiadással szeretne foglalkozni? Vagy nagy a család? Ne keressen tovább, megtalálta!!

Sóstón csendes környezetben, 2000-es évek elején saját célra épült, masszív családi házat kínálunk eladásra.
A kényelmes méretű telken több autó számára tudunk parkolót találni, de a ház előtt is parkolhatnak a vendégek.
A kert kellemes hangulatú, parkosított, ahol baráti társaságok vagy családok kikapcsolódását egy 8 személyes pergola és egy épített grillező, bográcsozó biztosítja.

Funkciója jelenleg, 4 apartman.

A főépület alsó szintjén egy nagy fedett teraszon keresztül jutunk az előtérbe, ahonnan a fürdőszoba és a wc nyílik. Az előtérből a konyhába jutunk, innen nyílik két szoba, külön bejárattal. Az emeltre a teraszról jutunk fel, ez biztosítja, hogy a fenti és lenti apartmanok teljes elszeparáltságát. De igény esetén - aki családi házként, nyaralóként kívánja használni - a lépcső az alsó előszobából is kialakítható.

A felső szintre felérve egy kis közlekedőbe érünk, ahonnan két különálló fürdőszoba nyílik és egy nagy nyitott terasz, mely a kertre néz. Az emeleten két különálló apartman található, szobával és teakonyhával. Ideális megoldás lehet nagyobb családoknak, ahol már felnőttek a gyerekek, hogy együtt, de mégis külön tudnak élni, nyaralni.

A kertben egy további vendégház található, mely szintén alkalmas arra, hogy apartmanként tovább funkcionáljon, vagy két generáció együttélését biztosítsa. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali és fürdőszoba a felső szinten két kis szoba található.

Az épületek minőségi anyagokból, hivatalos építtetővel lettek kivitelezve. Műanyag nyílászárók, cseréptető, falazata tégla.
Az ingatlan összközműves.

Vállalkozásra azonnal használható, de kisebb átalakítással egy csodálatos családi otthon teremthető belőle.
A Balaton part, szabadstrand pár perc sétára elérhető.

És miért éppen Siófok?
Szereti a Balatont? Ki ne szeretné. Siófok szép, rendezett, ismert üdülő- és lakóváros, a "Magyar Tenger" fővárosának is nevezik. Budapestről kényelemes, egy órás autóúttal leérhetünk az M7-es autópályán. Tömegközlekedési is kiváló, így akár busszal, vonattal is közlekedhetünk kényelmesen az ország bármely irányába. Kórház, iskola, középiskola, felsőoktatási intézmény is megtalálható a városban. Kiváló kirándulóhelyek, szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek, gyógyfürdők a somogyi dombok között egész évben vonzóvá teszik a várost.
És miért Sóstó? Ha a siófoki nyüzsgést el akarja kerülni, de mégis a Balatonon, Siófoktól pár percre szeretne nyaralni, vagy élni, akkor Sóstó ideális választás. Dinamikusan fejlődő városrész, kertvárosias környezet.

Перезвоните мне

Fehér Ágnes

Fehér Ágnes

Звоните нам с доверием

+36-30-690- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Dabas Best Ingatlaniroda