公寓房(砖头) 出卖 Budapest V. 市区 - Aranykéz utca

61 m2面积 2 房间
78 000 000 HUF价格
330386识别码
更多信息

全景 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

楼房中央暖气 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

几层 9

顶层

电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1984 修建年

公关费用 45 000 HUF

Délnyugat 方向

EZT A LAKÁST ÖNNEK TALÁLTÁK KI!
Eladó egy panorámás, felújított lakás a belvárosban, az Aranykéz utcában.

Lokáció:
Ha szeretne a belváros szívében lakni, de mégis egy csendes lakóközösségbe elvonulni a belváros zajától, ezt a lakást Önnek találták ki. A lakás kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Pár perc sétára található a Váci utcától és a Deák téri ill. Vörösmarty téri metrómegállótól, a közelben számos busz és villamos közlekedik. A közelben található számos üzlet, kávézó és étterem. Pár perc sétával elérhető a Dunapart.

A lakásról:
61 m2, 9. emeleti 2 szobás lakás, szépen karbantartott liftes házban. Az erkélyről és a szobákból rálátunk a Gellért hegyre és Citadellára Fürdőszoba, WC teljeskörűen felújításra került. Az amerikai konyhában konyhabútor, hűtő és mosogatógép található, az előszobában beépített szekrények. A szobák frissen festve, radiátorok kicserélve.
A lakás befektetésnek is kiváló, adottságainak köszönhetően gyorsan kiadható.

A GDN Ingatlanhálózat teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Bővebb információért keressen bizalommal!

请给我回电话

相似的房产

Fehér Ágnes

Fehér Ágnes

随时给我们打电话

+36-30-690- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Dabas Best Ingatlaniroda